Lid worden Leden login

Openbare Golfclub Dronten

Adres
Golfresidentie 131
8251 NS Dronten
Telefoon
0321 - 311 407
E-mailadres
info@golfxchange.nl
Website
Bezoek website

Wie denkt dat een baan in de polder alleen maar kaal, vlak en winderig kan zijn, komt bij OGD Dronten bedrogen uit. Op deze verborgen parel in de polder vind je namelijk ook bossen en heuvels, waardoor je bijna vergeet dat je op de bodem van de voormalige Zuiderzee loopt. Soms doet het bijna on-Nederlands aan.

En laat je geen zand in de ogen strooien doordat de baan (nog) niet over een par 5 hole beschikt, want makkelijk is het zeker niet. Recht slaan en je bal op de juiste plek neerleggen vanaf de afslag is een voorwaarde voor een goede score. Bezoekers van Leading Courses verkozen OGD Dronten begin 2015 niet voor niets tot beste verborgen parel van Nederland.
 De 9 holes baan telt zes par 4’s en drie par 3’s, heeft een par van 33 en een lengte 2146 meter.

OGD Dronten beschikt over een driving range met overdekte afslagplekken en is uitgerust met oefenspiegels. De driving range telt twee kunstgras greens (op 80 en 125 meter) waardoor je ideaal je slagen kunt oefenen. Bij OGD is de zeer uitgebreide golfshop GolfXchange gevestigd. Bij GolfXchange zijn clubs van alle topmerken aanwezig en ook kun je je clubs er laten fitten en bij aanschaf van een nieuwe set eventueel je oude clubs inruilen.