Lid worden Leden login

Golfbaan Zuid-Drenthe

Adres
Amsterdamscheveldlaan 9
7887 VD Erica
Telefoon
0591-324466
E-mailadres
golf@zuiddrenthe.nl
Website
Bezoek website

Golfbaan Zuid-Drenthe is de meest uitdagende golfbaan van Drenthe. De ‘Inland Links’ is ontworpen door Michiel van der Vaart van Jol Golf Design en beschikt naast een 9 holes Championship Course over een prachtige Par 3 baan en fantastische oefenfaciliteiten. Niet voor niets is de golfbaan door bezoekers van website leadingcourses.nl uitgeroepen tot ‘recommended course’ voor 2015.

De golfbaan maakt deel uit van Resort Zuid-Drenthe en is gelegen in een rijke, natuurlijke omgeving van het Amsterdamsche Veld, aan het rustieke Dommerskanaal, aan de rand van het natuurgebied Bargerveen (gemeente Emmen), binnen het grensoverschrijdende Naturpark Bourtanger Moor. De prachtige 9 holes golfbaan grenst direct aan het bijbehorende Hampshire – Hotel Zuid-Drenthe, het meest duurzame viersterren hotel van Nederland.

De variatie in holes is zo breed dat er telkens een nieuwe uitdaging wordt gecreƫerd. De baan is gelegen op een uitloper van de Drentsche Hondsrug en toont zich als een glooiend landschap met een natuurlijk karakter. De golfbaan typeert zich door rust, ruimte, natuurlijkheid en een centrale ligging. Spelers worden gastvrij ontvangen en er wordt gedurende het jaar zo lang mogelijk op zomergreens gespeeld. De golfbaan profileert zich als een natuurlijke, rustig gelegen baan, die het hele jaar door bespeelbaar is voor jong en oud, beginner of professional.

Delen:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone