Lid worden Leden login
26 maart 2018 Geen reacties

Finale RSGolfshop.nl Wintertour op Golfpark Almkreek

Zondag 25 maart was het dan eindelijke zover op locatie Almkreek, die sinds dit jaar ook weer partner is van GVN. Onder het genot van een heerlijk winterzonnetje ging de finale van start.

Zoals gewoonlijk spelen we, na herberekening van de FedEx punten, de finale op volgorde van het klassement, dat maakt het altijd weer spannend. Net als voorgaande jaren kun je er nooit 100 procent op vertrouwen dat je geen plaats zakt of stijgt.

De finale heeft een afwijkend aantal punten te verdelen waardoor je kunt beginnen met 0 punten en door de winst te pakken toch nog uiteindelijk op de 4e plek belandt in het eindklassement. Dit overkwam Ton Horvers, die in de eerste flight vertrok en met een mooie dagscore van 68 netto de dagwinnaar werd gevolgd door John Visser en Thomas Hoyer.

Nadat de wedstrijdleiding de punten had verdeeld kon de prijsuitreiking van start gaan, gevolgd door onze inmiddels welbekende loterij. Otto Hubregtse mag zich wederom de kampioen van de RSGolfshop.nl wintertour noemen, gevolgd door Camiel Aldershof en Thomas Fluitsma. Van harte gefeliciteerd Otto!!!

RSGolfshop.nl heeft toegezegd om ook volgend seizoen weer hoofdsponsor te zijn. Voordat we overigens weer gaan beginnen aan de Castro Marim Zomertour, spelen we met de Pasen een rondje Rotterdam mogelijk gemaakt door Spang Makandra.

Heeft u ook zo’n zin gekregen, er zijn nog een paar plekken!

Keep Swinging
Willem van der Waal

Uitslag finale wintercup 2018

Eindlassement Wintercup 2017-2018

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.