Lid worden Leden login
28 oktober 2018 Geen reacties

Finale Castro Marim Zomertour op Almkreek

Vandaag hebben we de finale van de Castro Marim Zomertour afgesloten op Golfpark Almkreek. We hebben een zeer goede zomer achter de rug wat mij betreft. In oktober nog rondlopen op een golfbaan met een korte broek zijn momenten op te koesteren. Over de baan waren we het echter allemaal eens. Zeer slechte greens!!

Het was voor de rest genieten op het terras terwijl de wedstrijdleiding druk bezig was met de hertelling van de uit te delen punten na de herberekening en reset van de punten zoals we dat al een paar jaar doen volgens het fedex achtige systeem. De finale is dus altijd weer een spannende aangelegenheid omdat je op deze dag ook moet scoren om zodoende te kunnen klimmen in het klassement. En er waren in categorie 1 toch wel wat verschuivingen te bemerken.

De dagwinnaars: Arno Joosen, Jeroen Huizing en ondergetekende.
Leary voor ondergetekende en de Neary viel ten prooi aan Herman Woudenberg.

Jeroen Huizing en Jeroen Snelders wonnen beide, met hun overwinning in het eindklassement, een deelname aan de Castro Marim Cup 2018, die op 22 november start. De verloting van diezelfde reis werd gewonnen door Arno Joosen. Onderaan dit verslag vind je het complete klassement.

Al met al een fijn en lang zomerseizoen met goed weer en gezelschap!
De Wintertour is in aantocht en start op 4 november!!

We zien jullie graag weer op de baan.

Keep swinging

Willem van der Waal

Eindklassement Zomertour 2018

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.