Lid worden Leden login
21 juni 2018 Geen reacties

Finale Balletje Balletje Seizoen 2017/2018

Dinsdag 12 juni was de dag des oordeels voor het seizoen 2017/2018 van de Balletje Balletje competitie op Hitland.

De finale wordt gespeeld in maand juni vanwege het verwachte schitterende weer. Maar ondanks dat wij vrijwel alle BB avonden na de jaarwisseling prima weer hebben gekend, was het net deze dag wat kouder en winderiger dan gehoopt.

Vanaf Hole 1 startten de 12 finalisten voor een laatste poging om nog enkele plekken te pakken op de favorieten. Parallel startten de andere deelnemers vanaf Hole 10, zodat wij allen op tijd binnen waren voor de uitslag.

De favorieten voor de finale waren de immer fanatieke Arnold Jongenburger, ‘Mr balletje balletje’ Marien de Wit, rising star Désirée van der Jagt en ‘stayer’ Ton Overwater.

Marien begon gelijk in de aanval door een birdie te scoren op hole 2 maar Arnold liet niet met zich sollen en trotseerde de behoorlijk stevige wind door heel solide te spelen. Met een birdie op Hole 8 als summum. Désirée kon daar niet aan tippen kwam net als Marien met een dagscore van 38 Netto binnen.

Désirée die een score van 40 mocht wegstrepen (‘best of 5’) nam daarmee de 2e plek voor haar rekening. Van harte! Maar de titel werd met overmacht opgeëist door Arnold! Met een score van 31 Netto op de finale dag was hij niet alleen de dagwinnaar maar ook de overall winnaar van het seizoen Balletje Balletje 2017/2018.

Wij feliciteren Arnold van harte met de beker en hopen dat wij alle deelnemers komend seizoen weer mogen ontvangen in de nieuwe ronde die begint op 2 juli.

Groeten,
Joris Langeveld en Carlo Kassam

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.