Lid worden Leden login
17 april 2018 Geen reacties

Castro Marim Zomertour op Waterland

Met 12 liefhebbers stonden we vandaag aan de start op Golfbaan Amsterdam Waterland. Het was gezellig druk op de baan. Je kunt duidelijk zien dat er op deze baan alles aan gedaan wordt om het de golfer naar het zin te maken. Aanbod van golfcursussen, goede horeca en een golfbaan die elk jaar beter wordt qua onderhoud.

We hadden vandaag een aangename starttijd rond 11 uur. Dus enige mogelijkheid tot uitslapen. Helemaal uit de winterslaap waren alle deelnemers nog niet. De start van de zomertour is voor velen een goede aangelenheid om hun eerste rondje van het seizoen weer te lopen en dan zijn de eerste ballen nog een beetje roestig. Gelukkig is er voldoende mogelijkheid om weer in vorm te geraken met het ruime aanbod op de GVN site, zodat iedereen snel weer scherp is.

Scherp of minder scherp. Diverse prijswinnaars vandaag. Birdies voor Erik Vonk en Bram Melssen. De neary voor Eva Prijs en ik mocht de leary bijschrijven. De Castro Marim prijzen, cap, handdoek en pitchfork werden verdeeld onder Willem vd Waal, 3de, Jan Krivka, 2de en zelf mocht ik voor het eerst in mijn GVN carriere het hoogste podium opklimmen. Eindelijk in de Hall of Fame!

Iedereen bedankt voor de sportieve en gezellige dag met nazit op de 19de hole met een drankje en zonnetje.

Keep swinging,
Erwin

Klassement Zomertour 2

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.