Lid worden Leden login
2 juni 2018 Geen reacties

Castro Marim Zomertour op Scherpenbergh

Op een warme zaterdag speelden 28 GVN’ers een ronde op de Scherpenbergh voor de Castro Marim Zomertour. Het was zo’n 28 graden met een wel lekker verkoelend briesje. Daarom was het nog wel uit te houden op de baan.

Wel jammer dat er zo weinig drinkwater is in de baan, hoewel ik later hoorde dat er wil toilethuisjes zijn met water. Het had de golfbaan niet misstaan om met wat waterflesjes door de baan te rijden (ook goed extra inkomsten ;-)

Opvallend was het verschil in doorlooptijd tussen de mensen die van hole 1 waren gestart en zij die van 10 waren gestart. Er was een flink gat gevallen tussen flight 1 en flight 2 van de starters van hole 10. De laatste flight die van hole 1 startte was in 4 uren 20 minuten rond, terwijl de laatste flight van hole 10 pas na 5 uren binnenkwam. We moeten echt voorkomen dat zoiets vaker gebeurt, vrienden!

De baan lag er prima bij en de greens waren iets trager dan verwacht, maar ze rolden goed. De verwachtingen voor goede scores waren hooggespannen, maar deze vielen uiteindelijk een beetje tegen. Was het dan toch de warmte ?

Birdies worden er als vanouds veel geslagen op de Scherpenbergh, mede door een aantal korte par 4s. Ze werden geslagen door Ed (1), Steven (1), Dirk (1), Jeroen (1), Arnold (1), Martijn (1), Bram (1), Willem (2) en Thomas (2). De Neary werd geslagen door Arnold en de Leary was voor Bart.

De derde plaats was voor Jacob met 91 bruto en 74 netto. Jacob nam de golfpet in ontvangst. Plaats twee was voor Jeroen met 91 bruto en 73 netto. Hij koos de pitchfork. En dagwinnaar was Armand met een mooie 83 bruto en 73 netto en liep weg met een Castro Marim handdoek. Beste dame was Connie met 94 bruto en 74 netto.

Vanwege de latere starttijd bleven velen ook eten bij de baan. Dat gaf een gezellige uitstraling.

Tot een volgenden keer, allemaal!
Mark Bijster

Klassement Zomertour 6

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.