Lid worden Leden login
4 oktober 2017 Geen reacties

Castro Marim Zomertour op Flevoland

Een mooie groep fanatieke GVN’ers heeft een heerlijke dag beleefd op Golfclub Flevoland. Daar de hele week orkaan Maria voor mindere voorspellingen had gezorgd op de diverse weersites, werd het een prachtige nazomerdag! Natuurlijk wel de nodige wind op deze polderbaan. Geen ontkomen aan of wel adel verplicht op Lelystad.

De baan lag er prima bij. Al had plaatsen wel een fijne oplossing geweest voor de modder aan de bal. Waar op Flevoland traditioneel laag gegaan kan worden nu iets mindere scores van de gladiatoren.

Uitzondering André Hogenkamp werd dagwinnaar met 67 netto en liet daar Ton Overwater (2de) en Arno Joosen (3de) ver achter zich. André mocht de doos Nassau GVN ballen mee naar huis nemen. Ton verdiende de handdoek van Castro Marim en Arno de ballen en pitchfork van CM.

Vrolijke gezichten bij de prijsuitreiking met birdies voor Marloes, Henk, Paul en ondergetekende. De Neary prooi voor Henk van der Laan en de leary voor Thomas Hoyer. Allen gefeliciteerd!

De zomertour is bijna op zijn einde. Volgende week doet de tour nog Bentwoud aan, waar nog gewerkt kan worden aan het klassement. De top 24 per categorie plaatst zich de week erna voor de finale op De Hoge Dijk!

Keep Swinging,
Erwin Ooms

Klassement Zomertour 17 – Cat.1

Klassement Zomertour 17 – Cat.2

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.