Lid worden Leden login
2 oktober 2018 Geen reacties

Castro Marim Zomertour op Flevoland

Met een gezellige groep van 14 mannen en 1 vrouw gingen wij van start op Flevoland voor weer een wedstrijd van de zomertour. Voor mij de eerste wedstrijd als wedstrijdleider, dus een iets andere voorbereiding voor mij. Iedereen de kaarten geven, bij de eerste tee iedereen weg starten en aan het einde de uitslag bekend maken. Ik vond het leuk om te doen. Op naar de volgende! ;)

De baan lag er goed bij en de omstandigheden waren ideaal. Nauwelijks wind op deze baan zou moeten betekenen dat je kunt scoren. Toch bleek het lastig om onder de 80 netto te komen (zie uitslag).

Er werden twee birdies gemaakt door Thom Lier, waarvan een de neary was, dus die was ook meteen voor Thom. De bal lag 20/30 cm van de hole. De leary was een prooi voor mij, net een meter dichterbij dan de bal van Geert. Op de derde plaats: Arno met een wisselende ronde. Op de tweede plaats: Herman met een wisselende start, maar de tweede negen zeer goed gespeeld. Op de eerste plaats: Thom. Proficiat allemaal!

Thom vertelde mij dat hij wel een interressante scorekaart had gemaakt met verschillende dubbel en triple bogeys, maar ook fantastische parren die bijna een birdy waren geweest en natuurlijk zijn twee birdies. Als Thom iets scherper was geweest had hij zijn handicap kunnen verbeteren. Wie weet de volgende keer!

Nog 1 wedstrijd te gaan voordat het klassement gevormd is, dus als je nog denkt dat je een plekje kunt opschuiven: Schrijf je snel in voor die laatste wedstrijd op golfbaan Best. Er zijn nog 14 plekken beschikbaar.

Bedankt voor het afreizen naar Flevoland en tot ziens. Op naar de volgende wedstrijd!

Arno Joossen

Klassement Zomertour 19 – Cat.1

Klassement Zomertour 19 – Cat.2

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.