Lid worden Leden login
19 oktober 2018 Geen reacties

Castro Marim Zomertour op Best

Wat een weelde! Halverwege oktober met ruim 25 graden en zon de baan in. 20 liefhebbers mochten van dit heugelijke fenomeen genieten.

Best Golf was het strijdtoneel. Deze zomer hebben we Best eerder aangedaan met destijds een kale gele baan door de droogte. Nu verbeterde condities. De fairway was weer op vele plekken groen en de greens hadden een goede rol. Hopelijk zet de verbetering aankomende lente door, want er is veel werk verzet door de greenkeepingstaff.

De baan blijft uitdagend met de alom gevreesde smalle bosholes en soms uitdagend geplaatste waterpartijen. Vandaag vier scores onder de 80 netto. Dat zegt genoeg, want bijna de gehele top van het klassement was aanwezig. Zowel in de klasse tot handicap 18 als de klasse vanaf handicap 18 was op één na de top 5 aanwezig. Een gezellig gekke fanatieke golfgroep bij elkaar.

Iedereen geniet op zijn of haar manier van het spel met zijn ups en downs. De prijzen van Castro Marim werden verdeeld onder Jeroen Huizing (3de), Jeroen Snelders (2de) en dagwinnaar en intro Eelco van Doorspek. Eelco ging er met een doos GVN Callaway supersofts vandoor.

De neary werd geraakt door Jan Krivka, maar Jan was zo blij met zijn verdiende birdie dat hij gelijk naar huis toe ging net voordat hij een doosje ballen in ontvangst kon nemen. De derde plek ging vandaar ook aan zijn neus voorbij. De leary prooi voor Arjan Scholte ter Horst. In totaal 6 birdies werden geslagen, waarvan Jeroen en Arjan er nog één tegoed houden. Proficiat allemaal met de gewonnen prijzen en goede prestaties!

De 19de hole werd als vanouds ook goed benut en we konden voldaan weer naar huis terug. Volgende week zal de top van beide klassementen gaan strijden om de Castro Marim Cup op Almkreek. De punten worden gereset, zodat op papier iedere deelnemer kans heeft op de titel. Succes allemaal en graag tot een volgende keer.

Keep swinging,
Erwin

Klassement Zomertour 2018 – Cat.1

Klassement Zomertour 2018 – Cat.2

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.