Lid worden Leden login
23 augustus 2018 Geen reacties

Castro Marim Zomertour op Best

Onder de rook van de thuisbasis van Ryanair gingen we met 20 liefhebbers de baan in. Best Golf is een uitdagende baan met moeilijke, lees smalle, bosholes. Zetten ze dan ook elke tee aan de bomenrij kant dan weet je dat de score gaat oplopen. Met vanwege de heerlijke zomer kale fairways als extraatje.

Vandaag dan ook veel scores netto in de 80. Toch denk ik dat velen wel het gevoel hadden dat er meer in zat. Maar goed, volgende keer weer nieuwe kansen. Bovendien was het prima zomertour weer met een zacht zonnetje.

Natuurlijk zijn er ook altijd toppers die wel de prijzen weten te pakken. De Neary prooi voor Erik Vonk en de leary voor Rene Kroezen. Beiden gingen naar huis met de Castro Marim golfballen sleeve. Birdies in overvloed. Maar liefst 9 stuks! Gefeliciteerd allen met de glazen vogel.

Dagwinnaars: Thomas Hoyer, derde, die zijn leidende positie in de Zomertour verstevigde. Een GVN cap als collectors item was zijn deel. Tweede Dirk van Geelen. Gelukkig weer helemaal de oude na een ongelukje op het Rijk van Nunspeet eerder dit jaar. Hij nam de handdoek van CM mee naar huis. Als eerste kwam Rene Kroezen over de finish met 87 slagen en 74 netto. Een mooie overwinning met de CM pitchfork als dagprijs.

Hopelijk de volgende keer op Best weer strakke groene fairways, dan wordt deze baan vast weer afgebroken ;-)

Bedankt voor het afreizen en graag tot een volgende keer!

Keep swinging,
Erwin Ooms

Klassement Zomertour 17 – Cat.1

Klassement Zomertour 17 – Cat.2

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.