Lid worden Leden login
1 augustus 2017 Geen reacties

Aphrodite Cup op Golf4All Harderwijk

Met 2 jarigen in ons midden, Rob de Kievith en Mario Jongkind, hoopten we natuurlijk op een zonnige start. De meeste zijn echter in regen gestart en droog weer binnen gekomen. De laatste paar flights moesten helaas toch nog wat water verwerken.

Desalniettemin lag de baan er prachtig bij, kregen we van de jarige Mario overheerlijke haring geserveerd tijdens de ronde en waren de scores goed. De inzet was een finale spelen in Spanje, Montemedio.

Finale niet gehaald? de nummers 2 en 3 mogen voor een herkansing opnieuw proberen deze mooie trip te bemachtigen. Zoals we gewend zijn inmiddels, is de verzorging rondom deze wedstrijd perfect geregeld door Jan Alofs de van de Aphrodite Cup. Wij hoefden alleen de birdies uit te delen en Jan deed de rest, tussendoor hebben we met zijn allen nog even gezongen voor de jarige jobjes!

Ton Overwater was met 2 punten verschil de winnaar van de dag en mag naar Spanje! Otto  Hubregtse en Sandy Rietveld Nielsen waren de volgers die binnenkort een nieuwe poging kunnen wagen. Zet hem op!!

Keep swinging,

En tot de volgende zomertour wedstrijd op Lelystad op 6 augustus.

Willem van der Waal

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.