Lid worden Leden login
17 november 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Winter Tour – De Hoge Dijk

Met uiteindelijk 23 liefhebbers, Armand was in geen groen veld te vinden, de baan in op De Hoge Dijk. In de aanloop naar de wedstrijd was het nog even spannend of de baan open zou gaan en hoe de condities zouden zijn. Gelukkig was het de laatste dagen droog en konden we spelen met mooi weer, snelle greens en wel wat natte rough. Vandaar vooraf plaatsen door de hele baan. Anders werd je wel erg gestraft voor een afzwaaier.

De scores vandaag wisselend met hele lage maar ook hoge netto totalen. Vandaag twee birdies verdeeld over Oslin Ras en John de Randamie. De leary ook prooi voor John en de neary ging naar Rashied Badal. De suri boys waren in grote getale aanwezig. Veel van de heren zijn lid op de baan en spelen ook fanatiek met GVN een balletje. Leuk om te zien! Dan de hoofdprijzen, gesponsord door RSGolfshop.nl. De derde plaats was voor Shanky Gharbharan, tweede werd Shyam Asarfi en de eerste plaats geclaimd door een sterk spelende Rayen Bindraban met een mooie 88/67 netto.

Volgende week wordt er gespeeld op Best Golf, waar er weer nieuwe kansen zijn. Mocht je nog willen inschrijven, snel doen aangezien de wedstrijden bijna vol zijn. Ook dat is positief, golf leeft bij GVN!
Iedereen bedankt voor het spelen en afreizen naar Amsterdam.

Graag tot een volgende keer, keep swinging!
Erwin

Uitslag Hoge Dijk 16 november

Winter Tour klassement na 3

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.