Lid worden Leden login
21 juli 2019 Geen reacties

Weerslag.nl Zomer Tour op De Swinkelsche

Voor zaterdag 20 juli waren de weersvooruitzichten niet heel rooskleurig, KNMI kondigde code Oranje aan voor grote delen van het land.

Gelukkig is de hoofdsponsor van de GVN zomertour 2019 WEERSLAG.NL en buiten het zéér nauwkeurig voorspellen van de buienlocaties kunnen zij er blijkbaar ook invloed op uitoefenen.

Heel veel gerommel en flitsen in de verte, zo af en toe een flinke windvlaag maar, meer dan dreiging en een paar druppels hebben we niet gehad.

De 15 deelnemers hebben zonder oponthoud de volledige ronde kunnen voltooien.

De Swinkelsche blijft een imponerende baan, die qua moeilijkheid iets boven gemiddeld gewaardeerd is blijkens de rating.

Echt eenvoudige holes kent de baan niet, daar waar de holes qua afstand kort te noemen zijn, zijn de green zo geonduleerd dat een birdie eerder uitzondering dan regel is.

Dit blijkt ook uit het aantal gescoorde birdies tijdens de wedstrijd, in totaal wisten slechts twee spelers dit voor elkaar te krijgen. Steven Aldershof en Tom Rijbroek, die laatste met een pitch-in van ver buiten de green.

De bijzondere verrichtingen Leary en Neary waren uit gezet op hole 11 en 12. Steven Aldershof en André Hogenkamp, beide uit flight 1 vonden het blijkbaar wel leuk om de rest van het veld zicht te laten verbijten op deze holes.

Steven noteerde als enige zijn naam op het Leary bordje en André deed dat op de volgende hole voor de Neary.

De dagwinst ging met een score van 71 netto – 1 slag onder de baan – naar Idzerd Holdinga, op 1 slag gevolgd door Bas Drenth die op één slag gevolgd werd door de nummer 3 van de dag Rayen Bindraban.

Iedereen bedankt voor de deelname!

Keep Swinging,

Mark de Kievith

Uitslag Zomer Tour 20 juli

Klassement Weerslag.nl Zomer Tour na 5 rondes

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.